Huskvarna Snickeri och Inredningar AB

Jönköpings län

Information

Huskvarna Snickeri och Inredningar AB är ett bolag som finns i Jönköping. I Huskvarna Snickeri och Inredningar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagmarker, Jan Claes-Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagmarker, Inga-Lill Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Huskvarna Snickeri och Inredningar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Huskvarna Snickeri och Inredningar AB på telefon 036-80661.

Bolaget skall bedriva snickeri, inredningsverksamhet, minigolf, kioskverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Huskvarna Snickeri och Inredningar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Huskvarna Snickeri och Inredningar AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Huskvarna Snickeri och Inredningar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Huskvarna Snickeri och Inredningar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Huskvarna Snickeri och Inredningar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Huskvarna Snickeri och Inredningar AB har 556466-8670 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.