Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1993-06-23 så skapades Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556468-7514 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-306120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekman, Lars Fredrik -Gustafsson, Matz Arne Peter -Tryggvesson, Karl Roger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekman Möbel i Jönköping Aktiebolag är Ekman, Lars Fredrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Matz Arne Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tryggvesson, Karl Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.