Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-07-06. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag ska trivas.

Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av polkagrisar och presentartiklar ävensom äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0390-50063.

Firman tecknas var för sig av -Edlund, Catrin Eva-Lott -Svensson, Hans Staffan.

De som är på något sätt har med Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag är Svensson, Hans Staffan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Catrin Eva-Lott som är född 1965 och har titeln Suppleant, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Polkagrishuset Staffan Svensson Aktiebolag har 556470-0986 som sitt organisationsnummer.