Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1993-07-13 så har Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag varit registrerat. Idag är Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kålgårdsg. 7, 553 24, Jönköping. Vi ni istället prata med Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6275858.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och idka konsultverksamhet inom samma bransch, bedriva värdepappersförvaltning och idka med nämnda verksamhetsgrenar förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Möller, Karl Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Eva Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Patriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Förvaltarhuset i Vätterbygden Aktiebolag har 556470-3667 som sitt organisationsnummer.