Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556472-8987 är organisationsnummer för verksamheten Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag finns i.

Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-09-15 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-712222 eller genom brev på följande adress:
Rogberga Skolgård , 560 27, Tenhult

Bolaget skall bedriva café- och restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nöjesfabriken i Jönköping Aktiebolag och det är Edelönn, Sven Jacob som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Edelönn, Birgitta Gustava som är född 1921 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,