Portvalvet Fastigheter AB

Jönköpings län

Information

Portvalvet Fastigheter AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Portvalvet Fastigheter AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Portvalvet Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Portvalvet Fastigheter AB har haft sedan 1995-01-01. Portvalvet Fastigheter AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Portvalvet Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Strandg. 4, 553 20, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-168526.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Portvalvet Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Portvalvet Fastigheter AB har idag 556474-4489 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Portvalvet Fastigheter AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med bilar, hästar och konst samt därmed förenlig verksamhet.

I Portvalvet Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bo Rolf Uno som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gerd Christina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .