Intrima Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556475-7721 är organisationsnummer för bolaget Intrima Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Intrima Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Intrima Aktiebolag finns i.

Intrima Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-11-19 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Intrima Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Intrima Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Intrima Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Intrima Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5710814 eller genom brev på följande adress:
Lönebov. 3, 556 31, Jönköping

Bolaget skall bedriva import och marknadsföring av produkter inom lås och säkerhetsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Intrima Aktiebolag och det är Cedervall, Bo Richard Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydefjärd, Mattias David som är född 1973 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,