Eurokullen Fastighets Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Eurokullen Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Eurokullen Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Eurokullen Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556476-3711.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-327070 alternativt besöka eller skicka post till Eurokullen Fastighets Aktiebolag på följande adress Ryhovsg. 3 A, 553 03, Jönköping.

Eurokullen Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eurokullen Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gillberg, Sten Joel Verner som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Gillberg, Runa Elisabeth Ann-Kristin som är född 1949 och har titeln Suppleant , Johansson, Ann-Britt Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.