Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556479-7321 är organisationsnummer för företaget Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag finns i.

Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-05 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elwing, Anders Tryggve

Vill ni komma i kontakt med Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54444130 eller genom brev på följande adress:
Bagareg. 1, 566 33, Habo

Bolaget skall bedriva försäljning av butiksinredningar, lagerinredningar och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Smålandspoolen i Stockholm Aktiebolag och det är Elwing, Anders Tryggve som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hyttfors, Ingrid Cristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Elwing, Carl-Johan Anders som är född 1973 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor,