Terry Burgoyne Golf Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Terry Burgoyne Golf Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Terry Burgoyne Golf Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Terry Burgoyne Golf Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Terry Burgoyne Golf Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-03. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Terry Burgoyne Golf Aktiebolag ska trivas.

Terry Burgoyne Golf Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av golfartiklar, golfundervisning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Terry Burgoyne Golf Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Terry Burgoyne Golf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Terry Burgoyne Golf Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-176047.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Terry Burgoyne Golf Aktiebolag är Burgoyne, Terence som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Burgoyne, Birgitta Saga Viola Diana som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ebersson, Carola Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Terry Burgoyne Golf Aktiebolag har 556479-8535 som sitt organisationsnummer.