Yngve Larssons Bygg Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsverksamhet, äga och förvalta fastigheter, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Yngve Larssons Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Yngve Larssons Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1994-01-24 så skapades Yngve Larssons Bygg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Yngve Larssons Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Yngve Larssons Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556480-8847 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Yngve Larssons Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Yngve Larssons Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-80087 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Yngve Larssons Bygg Aktiebolag är Larsson, Yngve Gustaf Seth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Inger Maria Iréne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Hedlund, Astrid Gunnel Margareta som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .