Norvag Byggsystem Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Norvag Byggsystem Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Norvag Byggsystem Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1994-01-18 så har Norvag Byggsystem Aktiebolag varit registrerat. Idag är Norvag Byggsystem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Norvag Byggsystem Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till von Dübens v. 31, 563 31, Gränna. Vi ni istället prata med Norvag Byggsystem Aktiebolag så kan ni göra det på 0912-30180.

Bolaget ska bedriva byggteknisk konsultverksamhet, äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Georg Roland som är född 1948 och har titeln VD, Svensson, Georg Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Per-Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln RevisorRevisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Georg Roland .

Norvag Byggsystem Aktiebolag har 556481-1627 som sitt organisationsnummer.