Rams Buss & Taxi Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556481-3003 är organisationsnummer för företaget Rams Buss & Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rams Buss & Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Rams Buss & Taxi Aktiebolag finns i.

Rams Buss & Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-24 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rams Buss & Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Rams Buss & Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rams Buss & Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ram, Bengt Tomas -Ram, Leif Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Rams Buss & Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-82083 eller genom brev på följande adress:
Dala Sandtorpa 6, 560 28, Lekeryd

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende bussrese-, taxi- och skolskjutstjänster, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rams Buss & Taxi Aktiebolag och det är Ram, Leif Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ram, Bengt Tomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ram, Elsa Carina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor