Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hector, Stig-Eskil Lewi som är född 1961 och har titeln VD, Hector, Stig-Eskil Lewi som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Leif Peter Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag på telefon 036-121755.

Bolaget skall bedriva elektrisk installationsrörelse, försäljning av elektriska artiklar, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Elmontage Eklind o Löfgren Aktiebolag har 556481-4886 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.