Hackenbush Inc Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Hackenbush Inc Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Hackenbush Inc Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hackenbush Inc Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Hackenbush Inc Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hackenbush Inc Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Eriksbergsg. 13, 114 30, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5300022.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hackenbush Inc Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hackenbush Inc Aktiebolag har idag 556485-3074 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hackenbush Inc Aktiebolag

Bolaget skall idka fastighetsförvaltning, skogs & jordbruksrörelse, handel med aktier och värdepapper, driva konsultation inom marknadsföring och reklam, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hackenbush Inc Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Styren, Hans Martin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Runnquist, Jerker Oskar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .