Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva läkarmottagning med inriktning på gynekologisk verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1994-04-27 så skapades Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556486-3396 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-100566 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Katzin, Tomas Max -Rydberg, Gunilla Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tomas Katzin Läkarpraktik Aktiebolag är Katzin, Tomas Max som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Gunilla Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Patriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Grann, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .