Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556487-2744 är organisationsnummer för verksamheten Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag finns i.

Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-05-05 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hallerstig, Per Johan -Vidén, Gunnar Allan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-157718 eller genom brev på följande adress:
Gjuterig. 5, 553 18, Jönköping

Bolaget skall på ägarens Stiftelsen Högskolan i Jönköping uppdrag och i enlighet med de särskilda instruktioner som behörigt organ för stiftelsen meddelar bolaget svara för: - lokalförsörjning, - ett för högskolan gemensamt bibliotek, - en för högskolan gemensam studerandeservice avseende antagning, studiedokumentation, examina och studiehälsa. - sådan service åt stiftelsen och de övriga bolagen som överenskommes och därmed förenlig verksamhet, företrädesvis tillhandahålla information och marknadsföring, IT-service, vaktmästeri och lokalvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Högskoleservice i Jönköping Aktiebolag och det är Hallerstig, Per Johan som är född 1957 och har titeln VD, Hallerstig, Per Johan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Vidén, Gunnar Allan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adler, Bo Niclas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Gerd Inga Irene som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annika Elisabeth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantBirgersson, Karl Jörgen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk Åkesson, Eva Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansbo, Anita Liselott Inger som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Henning Olof som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamotLjunggren, Bo Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantWahlgren, Frans Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotAxelsson, Sten Thomas som är född 1958 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantBogdan, Eniko som är född 1966 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantJohansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln RevisorFalck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor