Elektronikbutiken Svenska AB

Jönköpings län

Information

Elektronikbutiken Svenska AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Elektronikbutiken Svenska AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elektronikbutiken Svenska AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Elektronikbutiken Svenska AB har haft sedan 1994-01-01. Elektronikbutiken Svenska AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Elektronikbutiken Svenska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vaksalag. 45, 753 31, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-371650.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Elektronikbutiken Svenska AB Privat, ej börsnoterat.

Elektronikbutiken Svenska AB har idag 556488-9086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Elektronikbutiken Svenska AB

Bolaget skall bedriva import och export samt grossist- och detaljistförsäljning av hemelektronik och mobiltelefoni jämte därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

I Elektronikbutiken Svenska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, David Algot Emanuel som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Ola Alexander Oskar som är född 1980 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .