PEN Holding AB

Jönköpings län

Information

PEN Holding AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som PEN Holding AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PEN Holding AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

PEN Holding AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-06-14. Men sedan 1994-01-01 så har PEN Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Alfav. 3, 556 52, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PEN Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-131212.

Jönköping arbetar för att företag som PEN Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PEN Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är mäss- och utställningsverksamhet nationellt och internationellt samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PEN Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PEN Holding AB och det är följande personer, Pantzar, David Nils som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pantzar, Lille-Mor Gunilla som är född 1963 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Odqvist, Martin Erik som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PEN Holding AB är 556489-0308.