Vettertryck Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall producera trycksaker och reklamverkmaterial samt bedriva därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vettertryck Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Vettertryck Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1994-07-22 så skapades Vettertryck Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Vettertryck Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Vettertryck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556490-0925 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Vettertryck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Vettertryck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-710498 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vettertryck Aktiebolag är Vretmo, Bo Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Vretmo, Gunborg Ulrika som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .