Ecantil Energi Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ecantil Energi Aktiebolag är en verksamhet som finns i Jönköping. I Ecantil Energi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekwurtzel, Hans Göran som är född 1948 och har titeln VD, Ekwurtzel, Hans Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Thomas Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ecantil Energi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ecantil Energi Aktiebolag på telefon 070-6461850.

Bolaget skall bedriva elhandel och eneregitjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ecantil Energi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ecantil Energi Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ecantil Energi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-04-02 och Ecantil Energi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ecantil Energi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ecantil Energi Aktiebolag har 556490-5361 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.