FiFo Traktordelar Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns FiFo Traktordelar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. FiFo Traktordelar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

FiFo Traktordelar Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556491-4025.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-187799 alternativt besöka eller skicka post till FiFo Traktordelar Aktiebolag på följande adress Industrig. 10 A, 553 02, Jönköping.

FiFo Traktordelar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I FiFo Traktordelar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Hakkarainen, Karin Ellen Gunvor som är född 1939 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med utrustning för lantbruksmaskiner samt utföra service av lantbruksmaskiner och därmed förenlig verksamhet.