Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Villag. 6, 571 77, Forserum men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0380-20437.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag har idag 556492-4966 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rörinstallationer och reparationer i anslutning härtill, och därmed förenlig verksamhet.

I Glenns Rör och fastighets service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bredberg, Glenn Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Gerd Lisbeth Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Falk, Klas Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .