X-Traköp i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

X-Traköp i Jönköping AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där X-Traköp i Jönköping AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. X-Traköp i Jönköping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket X-Traköp i Jönköping AB har haft sedan 1994-01-01. X-Traköp i Jönköping AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till X-Traköp i Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kämpev. 17, 553 02, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-150050.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är X-Traköp i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

X-Traköp i Jönköping AB har idag 556493-0450 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för X-Traköp i Jönköping AB

Bolaget skall driva detaljhandel inom livsmedel och sanitetsvaror samt idka därmed förenlig verkamhet.

I X-Traköp i Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, John Peter Axel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anita Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .