Clarence Communication Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet och konsultation inom marknadsföring och journalistik, samt försäljning av fritidsprodukter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Clarence Communication Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Clarence Communication Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1994-09-20 så skapades Clarence Communication Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Clarence Communication Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Clarence Communication Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556493-9279 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Clarence Communication Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Clarence Communication Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-161260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Clarence Communication Aktiebolag är Hansson, Nils Arne Clarence som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Marianne som är född 1932 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .