Nitby Fastigheter AB

Jönköpings län

Information

Nitby Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Nitby Fastigheter AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nitby Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Nitby Fastigheter AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-09-29. Men sedan 1996-01-01 så har Nitby Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nitby Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-163400.

Jönköping arbetar för att bolag som Nitby Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nitby Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall driva fastighetsförvaltning, redovisningskonsultationer och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nitby Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nitby Fastigheter AB och det är följande personer, Claesson, Björn Carl Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Eva Inger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nitby Fastigheter AB är 556494-1275.