Formare i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Formare i Jönköping Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Formare i Jönköping Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Formare i Jönköping Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Formare i Jönköping Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Formare i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trökag. 9, 564 32, Bankeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7735560.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Formare i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Formare i Jönköping Aktiebolag har idag 556496-0788 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Spjern, Dan Åke -Spjern, John Åke Evert är den som för stunden ansvarar för Formare i Jönköping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reklamframställning, marknadskonsulting ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Formare i Jönköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Spjern, Dan Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Spjern, John Åke Evert som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellander Spjern, Ulla Helene C som är född 1963 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Patriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.