Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-10-05. Men sedan 1995-01-01 så har Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Aspv. 8, 561 38, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-130835.

Jönköping arbetar för att bolag som Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen avseende projekt, byggledning och besiktningar samt fastighetsförvaltning och värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Leif Assar Valentin -Gunnarsson, Ulla Gudrun.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag och det är följande personer, Gunnarsson, Leif Assar Valentin som är född 1942 och har titeln VD, Gunnarsson, Leif Assar Valentin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Ulla Gudrun som är född 1938 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Leif Gunnarsson Byggkonsult Aktiebolag är 556496-2149.