Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel, leasing- och serviceverksamhet inom kontorsmaskinbranschen inom och utom Sverige samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1994-10-11 så skapades Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556496-8245 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-190370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kontorsservice, Kent Söderholm Aktiebolag är Söderholm, Kent Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Inga Lilly Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .