CIRAX Aktiebolag

Jönköpings län

Information

CIRAX Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där CIRAX Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. CIRAX Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket CIRAX Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. CIRAX Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till CIRAX Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Frejag. 14, 561 41, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-65593.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är CIRAX Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

CIRAX Aktiebolag har idag 556497-5604 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för CIRAX Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av varor inom datorer, mätinstrument, radioutrustning, elektronikkomponenter, mekanik, optik, foto, kemi, audio och video, programvaror till datorer, jordbruksprodukter, trä och byggnadsvaror samt även kunna handha grossist och eller detaljhandel, import och eller exporthandel samt leasingverksamhet inom ovan angivna branscher. Bolaget skall dessutom kunna bedriva publicistverksamhet och även kunna verka inom hälso- sjuk- och kroppsvård.

I CIRAX Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mellström, Leif Georg som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson Mellström, Signe Lisbeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .