Eurotrade P M AB

Jönköpings län

Information

Eurotrade P M AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Eurotrade P M AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eurotrade P M AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-11-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till KÅLGÅRDSGATAN 12, 553 23, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eurotrade P M AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-310780.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Eurotrade P M AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eurotrade P M AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva handel med maskiner, maskindelar till verkstadsindustrin, handel med emballage och inredningar till livsmedelsindustrin smat därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eurotrade P M AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eurotrade P M AB och det är följande personer, Matussek, Klaus-Peter Albert som är född 1944 och har titeln Likvidator, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Sandgren, Boris Caleb Leonard som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eurotrade P M AB är 556497-7840.