Teléo Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Teléo Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Teléo Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Teléo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Teléo Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-11-07. Men sedan 1997-01-01 så har Teléo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hyacintstigen 26, 562 41, Taberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Teléo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-363200.

Jönköping arbetar för att bolag som Teléo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Teléo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva utbildning inom databranschen samt handel med mjukvara och hårdvara inom databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Teléo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Teléo Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Hans Axel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Göth, Andréas Emanuel som är född 1978 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Teléo Aktiebolag är 556498-0745.