Huskvarna Parfym Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556499-3250 är organisationsnummer för företaget Huskvarna Parfym Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Huskvarna Parfym Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Huskvarna Parfym Aktiebolag finns i.

Huskvarna Parfym Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-18 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Huskvarna Parfym Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Huskvarna Parfym Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Huskvarna Parfym Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kapasi, Sultan Ahmed

Vill ni komma i kontakt med Huskvarna Parfym Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-710101 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 22, 561 31, Huskvarna

Bolaget skall bedriva handel med parfymeriartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Huskvarna Parfym Aktiebolag och det är Kapasi, Sultan Ahmed som är född 1953 och har titeln Extern VD, Kapasi, Tasneem Farzana som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kapasi, Maleka som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kapasi, Razia som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor