Novalux Skylt Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av reklamskyltar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Novalux Skylt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Novalux Skylt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1994-12-08 så skapades Novalux Skylt Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Novalux Skylt Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Novalux Skylt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556500-6995 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Novalux Skylt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Novalux Skylt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-188815 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Friberg, Gerd Gunnel Elisabeth -Friberg, Stig Åke Rune

Följande personer är på något sätt aktiva inom Novalux Skylt Aktiebolag är Friberg, Stig Åke Rune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Gerd Gunnel Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .