Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag är en verksamhet som finns i Jönköping. I Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Einvall, Fritz Leif Börje som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Einvall, Yvonne Louise Christina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag på telefon 023-63510.

Bolaget skall bedriva skorstensfejeriverksamhet, konsultverksamhet inom ventilationsområdet samt utföra lufttäthetsmätningar och asbestsanering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget erbjuda hästavelstjänster.

Idag är Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jönköping Sotnings- och Ventilations Aktiebolag har 556500-8629 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.