Byggproduktion An-Ro i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Byggproduktion An-Ro i Jönköping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Byggproduktion An-Ro i Jönköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Byggproduktion An-Ro i Jönköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556502-7082.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-186644 alternativt besöka eller skicka post till Byggproduktion An-Ro i Jönköping Aktiebolag på följande adress Hasselv. 23, 553 07, Jönköping.

Byggproduktion An-Ro i Jönköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Byggproduktion An-Ro i Jönköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Anders Tore Einar som är född 1946 och har titeln Suppleant , Jörgensen, Silva Lisbeth Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva all slags byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.