Hydro Control Sweden Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av vattenreningsutrustning ävensom konsultationer inom vattenrening och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hydro Control Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Hydro Control Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1995-01-30 så skapades Hydro Control Sweden Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hydro Control Sweden Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Hydro Control Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556505-0159 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Hydro Control Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Hydro Control Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-69361 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hydro Control Sweden Aktiebolag är Josefsson, Gunnar Torbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Rolf Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .