Normans i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Normans i Jönköping AB är ett företag som finns i Jönköping. I Normans i Jönköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Babil, Shadi som är född 1975 och har titeln Extern VD, Ekedahl, Rolf Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Davidsson, Lars Åke Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Conny Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Dan Roger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotWidegren, Lars Johan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Odqvist, Martin Erik som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Normans i Jönköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Normans i Jönköping AB på telefon 036-187150.

Bolaget skall bedriva totalrivning av byggnader, samt invändig rivning, betonghåltagning och sanering, åkeri-, transport-, och entreprenadrörelse samt handel med värdepapper, lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Normans i Jönköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Normans i Jönköping AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Normans i Jönköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Normans i Jönköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Normans i Jönköping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Davidsson, Lars Åke Gunnar -Norman, Conny Rickard -Norman, Dan Roger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Normans i Jönköping AB har 556505-6719 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.