Nils-Erik Andersson Konsult AB

Jönköpings län

Information

Nils-Erik Andersson Konsult AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Nils-Erik Andersson Konsult AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nils-Erik Andersson Konsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Nils-Erik Andersson Konsult AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1995-02-15. Men sedan 2006-05-17 så har Nils-Erik Andersson Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hallmansv. 24, 554 48, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nils-Erik Andersson Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-169980.

Jönköping arbetar för att företag som Nils-Erik Andersson Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nils-Erik Andersson Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall idka allmän medicinsk verksamhet dock med huvudsaklig uppgift socialmedicinsk och psykiatrisk verksamhet och utbildning samt idka förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Firmatecknare för Nils-Erik Andersson Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Gerd Anita -Andersson, Nils-Erik Sture.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nils-Erik Andersson Konsult AB och det är följande personer, Andersson, Nils-Erik Sture som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gerd Anita som är född 1950 och har titeln Suppleant, Grann, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nils-Erik Andersson Konsult AB är 556509-4256.