Första Klass i Sverige AB

Jönköpings län

Information

Första Klass i Sverige AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Första Klass i Sverige AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Första Klass i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Första Klass i Sverige AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1995-02-10. Men sedan 1996-01-01 så har Första Klass i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Solåsv. 22, 553 03, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Första Klass i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-300712.

Jönköping arbetar för att bolag som Första Klass i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Första Klass i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med barnkläder, barnvagnar och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Första Klass i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Första Klass i Sverige AB och det är följande personer, Sjökvist, Jens Otto Niclas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjökvist, Bo Leif som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Första Klass i Sverige AB är 556509-6483.