TOTALLJUD Aktiebolag

Jönköpings län

Information

TOTALLJUD Aktiebolag är en verksamhet som finns i Jönköping. I TOTALLJUD Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Luthman, Nils Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Luthman, Nils Björn som är född 1954 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TOTALLJUD Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TOTALLJUD Aktiebolag på telefon 036-166666.

Bolagets verksamhet är uthyrning, import, försäljning och service av nöjesprodukter, artistförmedling och produktion av nöjes- arrangemang samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är TOTALLJUD Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TOTALLJUD Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TOTALLJUD Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-12 och TOTALLJUD Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TOTALLJUD Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TOTALLJUD Aktiebolag har 556511-4815 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.