BKO Karosseriprodukter AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall tillverka, montera och försälja lättare karosseri- påbyggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BKO Karosseriprodukter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är BKO Karosseriprodukter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1995-04-12 så skapades BKO Karosseriprodukter AB och bolaget är har F-skattsedel BKO Karosseriprodukter AB har haft det sedan 2003-03-27.

BKO Karosseriprodukter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556512-1273 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är BKO Karosseriprodukter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med BKO Karosseriprodukter AB så går det att nå dem via telefon på 070-6438695 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BKO Karosseriprodukter AB är Holmvik, Bengt Karl Otto som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmvik, Eric Bror som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .