Snuddebo Pälsdjursgård Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Snuddebo Pälsdjursgård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Snuddebo Pälsdjursgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Snuddebo Pälsdjursgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556512-8070.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0393-31638 alternativt besöka eller skicka post till Snuddebo Pälsdjursgård Aktiebolag på följande adress Snuddebo, 567 91, Vaggeryd.

Snuddebo Pälsdjursgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Snuddebo Pälsdjursgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Maria Christina som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning, skogsbruk, skogs- skötsel, hästavel, handel med hästar, ridskola samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper.