SmålandsBussen Resebyrå AB

Jönköpings län

Information

SmålandsBussen Resebyrå AB är ett företag som finns i Jönköping. I SmålandsBussen Resebyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holm, Susanne Inga Elisabeth som är född 1969 och har titeln VD, Holm, Susanne Inga Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Per Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holm, Siw Inga Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantBrahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SmålandsBussen Resebyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SmålandsBussen Resebyrå AB på telefon 036-129300.

Bolaget skall bedriva busstrafik- och resetjänstverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SmålandsBussen Resebyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

SmålandsBussen Resebyrå AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SmålandsBussen Resebyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och SmålandsBussen Resebyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SmålandsBussen Resebyrå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

SmålandsBussen Resebyrå AB har 556517-5691 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.