Byggbolaget Peter & Morgan AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Byggbolaget Peter & Morgan AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Byggbolaget Peter & Morgan AB är ett av dem. Statusen för Byggbolaget Peter & Morgan AB är att Bolaget är aktivt.

Byggbolaget Peter & Morgan AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-19. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Byggbolaget Peter & Morgan AB ska trivas.

Byggbolaget Peter & Morgan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel med bygg- material, utveckling av tekniska apparater inom bygg- och fastighetsbranschen, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggbolaget Peter & Morgan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Byggbolaget Peter & Morgan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Byggbolaget Peter & Morgan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-122016.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Byggbolaget Peter & Morgan AB är Westin, Karl Morgan Börje som är född 1953 och har titeln VD, Brengesjö, Carl Evert Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Karl Morgan Börje som är född 1953 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Byggbolaget Peter & Morgan AB har 556521-5372 som sitt organisationsnummer.