Flexwork i Äng AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Flexwork i Äng AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Flexwork i Äng AB är ett av dem. Statusen för Flexwork i Äng AB är att Bolaget är aktivt.

Flexwork i Äng AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Flexwork i Äng AB ska trivas.

Flexwork i Äng AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt värde- papper, bedriva byggnadsverksamhet, reparation och nybyggnad, enterprenadverksamhet inom gräv-, schakt- och byggnadsbranschen, tillverkning och reparation av maskiner företrädesvis entre- prenad- och grävmaskiner samt handel inom nämnda branscher ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flexwork i Äng AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Flexwork i Äng AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Flexwork i Äng AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blom, Håkan Daniel -Blom, Karl Axel Håkan -Åkesson, Berndt Arne Richard -Åkesson, Karl Åke Mauritz.

De som är på något sätt har med Flexwork i Äng AB är Blom, Håkan Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Karl Axel Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Berndt Arne Richard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Karl Åke Mauritz som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Flexwork i Äng AB har 556521-7923 som sitt organisationsnummer.