Logista AB

Jönköpings län

Information

Logista AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Logista AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Logista AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Logista AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1995-07-21. Men sedan 1996-01-01 så har Logista AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gjuterig. 9, 553 18, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Logista AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-718400.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Logista AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Logista AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom systemering programmering av datasystem i mindre, medelstora samt större företag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Logista AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Logista AB och det är följande personer, Svedberg, Bengt Örjan som är född 1967 och har titeln VD, Svedberg, Bengt Örjan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Mona Ulla-Britt som är född 1947 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Logista AB är 556522-5207.