Locellus Förvaltning AB

Jönköpings län

Information

Locellus Förvaltning AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I Locellus Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Furfors, Claes Leif som är född 1967 och har titeln Extern VD, Arnhult, Hans Jarl Rutger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnhult, Ingrid Mia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Locellus Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Locellus Förvaltning AB på telefon 036-396700.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, lös egendom, fastigheter och värdepapper, samt tillhandahålla förvaltnings- och managementtjänster, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Locellus Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Locellus Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Locellus Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Locellus Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Locellus Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Locellus Förvaltning AB har 556526-2606 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.