Elektroteam Elteknik i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Elektroteam Elteknik i Jönköping AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Elektroteam Elteknik i Jönköping AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elektroteam Elteknik i Jönköping AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Elektroteam Elteknik i Jönköping AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1995-12-13. Men sedan 1996-01-01 så har Elektroteam Elteknik i Jönköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Myntg. 2, 553 32, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elektroteam Elteknik i Jönköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-160315.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Elektroteam Elteknik i Jönköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elektroteam Elteknik i Jönköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva el- och teleinstallationer inom el- branschen, installation av lyftdon och traverser inom industri- företag, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elektroteam Elteknik i Jönköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Krantz, Madelene Margareta Firman tecknas av -Byman, Jan Mauritz i förening med -Krantz, Madelene Margareta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elektroteam Elteknik i Jönköping AB och det är följande personer, Larsson, Anders Gerhard som är född 1944 och har titeln Extern VD, Krantz, Madelene Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brengesjö, Frans Josef Erik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Byman, Jan Mauritz som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Hans Henrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elektroteam Elteknik i Jönköping AB är 556527-9287.