Berga Behandlingscenter Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Berga Behandlingscenter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Berga Behandlingscenter Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Berga Behandlingscenter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Berga Behandlingscenter Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1995-12-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Röksberg 7, 560 25, Bottnaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Berga Behandlingscenter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3966922.

Jönköping arbetar för att företag som Berga Behandlingscenter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Berga Behandlingscenter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva behandlingshem, speciellet för invandrare och flyktingar, högstadieskola speciellt för invandrar- och flyktingbarn, 12-16 år samt repatrieringsprogram och därmed förenlig verksamhet,.

Firmatecknare för Berga Behandlingscenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Berga Behandlingscenter Aktiebolag och det är följande personer, Bolin, Åke Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Åke Sven Kristian som är född 1930 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Bodil Åsa som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Berga Behandlingscenter Aktiebolag är 556528-3081.